nieuws

Marketeers Smit & Janus nu ook zakelijk partners

Archief

 

De in onze branche actieve marketeers Paul Smit en Antoinette Janus zijn sinds kort behalve levens- ook zakelijke partners. Onder de naam Inter-Actie hebben Smit (38) en Janus (37) nu een eigen interim-managementbureau. Zij richten zich op de financiële dienstverlening, zoals reeds mag blijken uit de functies die zij momenteel vervullen. Smit is interim marketingmanager bij Zwitserleven en Janus interim marketingmanager bij Moneymaxx (Aegon) in België. Smit is sinds medio 1996 actief in verzekeringsland, eerst als hoofd Marketing bij Hooge Huys en daarna onder meer bij Bureau D&O en bij Aegon Zakelijke Markt. Sinds mei van dit jaar is hij actief bij Zwitserleven, tot 1 september namens bureau Verdonck, Otten, Dik & Wiegerink, nadien namens Inter-Actie. Janus is sinds begin 1997 actief in de financiële wereld. Eerst in diverse functies bij VSB Bank, later Fortis Bank, en sinds de start van Inter-Actie als interim-marketingmanager bij Moneymaxx in België.
Paul Smit Antoinette Janus

Reageer op dit artikel