nieuws

Makelaarsorganisatie Re/Max stapt in financiële diensten

Archief

Re/Max, een franchise-organisatie voor o/g-makelaars, breidt volgende maand haar dienstverlening uit met financiële producten.

De inkoopcombinatie Re/Max Financiële Diensten gaat makelaars en met hen samenwerkende assurantietussenpersonen, gelabelde hypotheek-, verzekerings- en beleggingsproducten aanbieden. Het eerste product is het Re/Max Vermogensplan; het Woonzekerplan en het Woonpakket volgens later.
“De uitbreiding van diensten biedt de klant de mogelijkheid voortaan zijn gehele financiële portefeuille bij zijn eigen adviseur neer te leggen”, aldus Re/Max. De geldverstrekkers waar de o/g-makelaarsorganisatie mee gaat samenwerken zijn onder meer: Bouwfonds, Hooge Huys, Postbank, PVF, Hypotrust en Robeco.
Directeur van de nieuwe Re/Max-poot is Bernard Lind, hiervoor zelfstandig vermogensadviseur en productontwikkelaar voor banken, verzekeraars en het intermediair. Ton Coffeng, voormalig franchisenemer van De Hypotheker, vervult de functie van algemeen directeur. In totaal werken er bij Financiële Diensten vijftien medewerkers. De makelaarsorganisatie is actief in 34 landen en telt wereldwijd ruim 3.600 kantoren.

Reageer op dit artikel