nieuws

Makelaarsdienst bij Postbank

Archief

Postbank gaat deze zomer van start met een makelaarsdienst als aanvulling op het hypotheekadvies.

Hoe de service eruit gaat zien, kan de bank nog niet zeggen. “We hebben al een uitgebreid dienstenpakket voor onze klanten, dus een makelaarsdienst is daarop een logische aanvulling. Maar de dienst is nog volop in ontwikkeling.” Postbank biedt al een taxatieservice in samenwerking met de Taxatheek en een notarisservice waarvoor CMS Derks Star Busmann en Formaat Notarissen worden ingeschakeld.
Directeur Hans Hagenaars zinspeelde onlangs in een interview met reclamevakblad Adformatie op het openen van eigen advieskantoren. Volgens woordvoerster Cindy Penders bestaan daar echter (nog) geen concrete plannen voor. “Er gebeurt veel in de distributie en daar kijken wij ook naar, maar die opmerking over het openen van eigen vestigingen was meer een suggestie.”

Reageer op dit artikel