nieuws

Maatregelen Turien & Co tegen schadelast auto

Archief

Het volmachtbedrijf Turien & Co Assuradeuren in Alkmaar heeft maatregelen genomen om de schadelast in de branche motorrijtuigenverzekering terug te dringen.

Turien & Co accepteert autoverzekeringen voor risico van Alpina. Om de stijgende reparatiekosten en de schadelast door inbraak in, en diefstal van auto’s in te dammen, heeft het volmachtbedrijf twee projecten in gang gezet.
Met 150 Focwa-autoherstelbedrijven heeft Turien & Co een overeenkomst gesloten om het herstellen van schades zo veel mogelijk te ‘sturen’.
Aantal voordelen
Verzekerden zijn niet verplicht naar een van de 150 Focwa-bedrijven te gaan, maar missen dan wel een aantal voordelen, zoals gratis vervangend vervoer, geen eigen risico (bij schade door inbraak de helft: 150), en rechtstreekse verrekening met de reparateur.
Om inbraak in en diefstal van auto’s te beperken, biedt Turien & Co zijn verzekerden de mogelijkheid tot het inbouwen van een beveligingsapparatuur in hun auto en het graveren van het kenteken in de autoruiten.
Het leveren en inbouwen van een ‘startonderbreker’ kost f 299 en van een compleet systeem (incl. blokkering, alarmering etc.) kost f 1.599. Beide systemen worden geleverd door een leverancier in Nieuwegein, waarmee Turien & Co in zee is gegaan.

Reageer op dit artikel