nieuws

Maat gaat agrarisch pakket via intermediair aanbieden

Archief

Maat Volmachtbedrijf in Ede gaat het Agrarisch Comfortplan ook via het intermediair aanbieden. Tot nu toe bediende Maat de markt via een aantal agenten.

“Omdat uit onderzoek blijkt dat tussenpersonen door al die fusies het aantal aanbieders te klein vinden, hebben we besloten ook het intermediaire kanaal te gebruiken om ons Agrarisch Comfort Plan aan te bieden”, zegt Johan Oosterink van Maat. De verzekering kenmerkt zich volgens hem door een dekking op maat voor het boerenbedrijf “waar privé en zakelijk vaak door elkaar heen lopen. Zo hadden wij indertijd als eerste sneeuwdruk verzekerd. Dat heeft ons veel claims opgeleverd maar aan de andere kant ook de nodige bekendheid.”
Maat heeft volmachten van Delta Lloyd, Reaal, Avéro, Monuta, Arag en de Amersfoortse en bedient met 45 medewerkers circa 13.000 relaties.

Reageer op dit artikel