nieuws

‘Maakmewijzer’ wil Postbus 51 worden

Archief

De nieuwe site Maakmewijzer.nl, waar de consument boekjes over hypotheken, pensioen, echtscheiding of arbeidsongeschiktheid, kan aanvragen, wil een soort Postbus 51 voor de financiële advieswereld moeten worden.

Tussenpersonen krijgen via deze site leads binnen en kunnen ook informatieboekjes bestellen die ze hun nieuwe klanten ‘onder eigen vlag’ kunnen toesturen. “Onze formule is niet te vergelijken met die van een gewone leadsleverancier”, zegt initiatiefnemer Wim van Groenewoud van marketingbureau Fidicom die samen met communicatiebureau Sixtyseven in Beverwijk dit concept heeft ontwikkeld. “De klanten komen rechtstreeks binnen via Maakmewijzer en deelnemende tussenpersonen kunnen mensen ook via een gratis banner naar onze site leiden”, zegt Van Groenewoud. “Voor de leads hoeven zij niet te betalen. Wij brengen alleen de boekjes in rekening.”
Start
De boeken worden kant-en-klaar geleverd met onder meer het logo van de tussenpersoon op de cover. Voor vijftig exemplaren betaalt een financieel adviseur _ 297,55 excl. btw.
“De reacties op het concept waren heel goed”, zegt Van Groenewoud. “Partijen als De Goudse, Erasmus en de Van Kampen Groep waren enthousisast en voor de officiële start van de site hebben zich al enkele tussenpersonen aangemeld en kwamen er leads binnen.”

Reageer op dit artikel