nieuws

Loyalis

Archief

Met toestemming van toezichthouder De Nederlandsche Bank is het ABP weer volledig eigenaar geworden van Loyalis. Het pensioenfonds had een aantal jaren geleden het belang n de verzekeringsdochter teruggebracht tot 20%.

Pensioencursus
Samen met het Huibers Instituut geeft de NVA deze maand nog drie keer een ‘basiscursus pensioenwet’. De bijeenkomsten zijn in Eindhoven (4 december), Doorn (6 december) en Assen (7 december). Op 19 december is er in Doorn ook nog een ‘verdiepingscursus’. De kosten voor NVA-leden zijn _ 135 (of _ 165 voor verdieping). Niet-leden mogen er tegen betaling van _ 50 extra ook aan deelnemen.
Fortis India
Fortis richt in India een levensverzekeraar op. In de joint-venture met de Indiase banken IDBI en Federal Bank heeft Fortis een belang van 26%.

Reageer op dit artikel