nieuws

Louwerens geeft directeurschap van Mr. Bolle Beheer op

Archief

In verband met ziekte is drs. H.J.M. Louwerens (46) teruggetreden als statutair directeur van Mr. Bolle Beheer en daaraan gelieerde ondernemingen. Louwerens blijft als commissaris verbonden aan zijn bedrijf.

Vanaf 1 november jl. trad drs. J.H. Tick, voormalig directeur bij Delta Lloyd, als interim-directeur op.
Tick, die per 1 januari directeur van de Arbo Unie is geworden, heeft de dagelijkse leiding overgedragen aan mevr. E.A. Wellink (30), die sinds 1989 bij Mr. Bolle in diverse functies werkzaam is. De Bolle Groep zal zich vanuit haar nieuwe vestiging in Voorschoten in de toekomst weer concentreren op haar kernactiviteit die zij omschrijft als: “het zijn van een innovatieve direct-marketing tussenpersoon”.
Drs. H.J.M. Louwerens

Reageer op dit artikel