nieuws

Louk Pinckaers directeur Amedia

Archief

Louk Pinckaers (53) is Ton Jongbloed opgevolgd als algemeen directeur van softwarebedrijf Amedia.

Ton Jongbloed leidde Amedia pas sinds maart 2005. Volgens Pinckaers zijn onder zijn leiding een aantal zaken herschikt in de financiële sfeer. “Maar nu de slag naar de markt en de klant moet worden gemaakt, heeft Jongbloed aangegeven dat dat niet zijn ‘pakkie-an’ is en dat anderen dat maar moeten doen.” Jongbloed is met vakantie gegaan. Daarna heeft hij “andere dingen om handen, vermoedelijk in de adviessfeer”, aldus Pinckaers. Kees van der Geer is nog altijd directeur bij Amedia en belast met productontwikkelingen naar de toekomst.
Volgens Pinckaers zijn er op dit moment geen concrete plannen om Amedia te verkopen. “Het is geen geheim dat de moederbedrijven Aegon en ING het systeemhuis niet als kernactiviteit zien. Maar van een overname is op dit moment geen sprake.” Louk Pinckaers was eerder actief voor Elan Financieel Adviesbureau, Nedasco, Stater en Obvion.

Reageer op dit artikel