nieuws

London past caravanpolis aan

Archief

London Verzekeringen heeft de voorwaarden van de caravanverzekering gewijzigd.

Hagelschade wordt voortaan niet meer op basis van waardevermindering vergoed, maar op basis van wel of niet repareren. Als er niet wordt gerepareerd, zal 50% van de vastgestelde reparatiekosten worden uitgekeerd. Wordt binnen drie maanden na de schadedatum de caravan alsnog gerepareerd (en is de verzekerde nog steeds eigenaar van de caravan), dan wordt de resterende 50% uitbetaald. Ook is het extra eigen risico bij hagelschade verlaagd naar _ 100 (was _ 225).
De vernieuwde caravanverzekering kent een nieuwwaardedekking tot en met het zevende jaar voor de eerste eigenaar. Voorwaarde is dat de caravan bij het sluiten niet ouder is dan vijf jaar.
Om de verzekering onder de aandacht te brengen, heeft London een consumentenbijsluiter, een tafeldisplay en een poster beschikbaar. Ook kan de tussenpersoon een e-mailfolder bestellen, die hij kan doormailen aan zijn eigen relaties.

Reageer op dit artikel