nieuws

London & Lancashire richting top-10 auto

Archief

London & Lancashire, onderdeel van de Royal Nederland Verzekeringsgroep, nadert de top-10 van de autoverzekeraars. De Amsterdamse schadeverzekeraar, in 1995 nog twaalfde op de ranglijst, boekte vorig jaar een premiegroei van 18,5% tot f 159,3 mln.

In 1995 beliep het premie-inkomen in de branche motorrijtuigen nog f 129,9 mln. London & Lancashire zag het premie-inkomen in de branche brand ook stijgen, met 12,7% tot f 30,3 (26,5) mln. Het totale premie-inkomen beliep f 198,5 (166,7) mln. Aan schades keerde de maatschappij f 139 mln uit.
Het resultaat vóór belastingen beliep f 7,4 mln, de nettowinst f 4,7 mln. Het eigen vermogen van London & Lancashire beloopt f 40,5 mln.
Premiekorting
London & Lancashire biedt polishouders van een motorverzekering sinds kort een premiekorting van f 150 bij aanschaf van een Spyball-alarm. Het Spyball-diefstalalarm ‘BikeWatch Superior’ is een door SCM/TNO goedgekeurd anti-diefstalsysteem. Enkele collega-motorverzekeraars geven een korting op de aanschafprijs van het Spyball-alarm.

Reageer op dit artikel