nieuws

London komt met Top-polis

Archief

London Verzekeringen introduceert de nieuwe Top-autoverzekering. Belangrijkste kenmerken zijn een bonus-malusladder tot 80%, een nieuwwaarderegeling tot _ 75.000 en de mogelijkheid om er een no-claimbeschermer bij te sluiten. De nieuwe Top-autoverzekering kan uitsluitend via het extranet ‘LondonNet’ worden gesloten.

De wijze waarop binnen Top premies totstandkomen is wezenlijk anders dan tot dusverre bij London gebruikelijk was, aldus de verzekeraar, waardoor een op de klant toegesneden aanbieding kan worden gedaan. De nieuwe premies zijn te berekenen via LondonNet, via www.london.nl en binnenkort via Rolls.
Standaard verzekerd in de Top-autoverzekering zijn alle affabriek geleverde accessoires, later aangebrachte accessoires tot _ 1.500 (zoals trekhaak en velgen), autoartikelen zoals kinderzitje en fietsdrager tot _ 500 en een later ingebouwd audio/navigatie-systeem tot _ 500.
Voor nieuwe auto’s tot _ 75.000 geldt het eerste jaar geen afschrijving en voor tweedehands auto’s tot _ 50.000 is er het eerste jaar aankoopwaarde garantie.
De verzekering kan worden uitgebreid met een no-claimbeschermer, die overigens ook aan bestaande polishouders kan worden aangeboden. Verder is het mogelijk om bij te verzekeren: drie jaar 100% nieuwwaarde-uitkering zonder afschrijving, hogere bedragen voor accessoires, een inzittendenverzekering en een verhaalsrechtsbijstandverzekering. Daarnaast is het eigen risico (standaard _ 150) afkoopbaar.

Reageer op dit artikel