nieuws

LNI richt afdeling financieringen op

Archief

Voor de 250 tussenpersonen die zijn aangesloten bij het Landelijk Netwerk Inkoopcombinatie (LNI) heeft het bedrijf een aparte afdeling financieringen opgericht.

Het bedrijf heeft voor deze afdeling drie kredietacceptanten aangetrokken die de tussenpersoon begeleiden. LNI Financieringen is gevestigd in Oldenzaal terwijl het hoofdkantoor gevestigd is in Genemuiden (Ov).
LNI introduceerde onlangs aan de leden het Rentekrediet met hypothecaire inschrijving (tweede hypotheek) van de Hollandse Disconto Voorschotbank. Dit product geschikt voor het financieren van recreatiewoningen (chalets), tweede woningen in het buitenland en het saneren van kredieten. LNI heeft voor leden een speciale rekenmodule ontwikkeld voor dit product.

Reageer op dit artikel