nieuws

Lloyd’s

Archief

Lloyd’s

De Britse verzekeringsmarkt Lloyd’s heeft zijn ICT-infrastructuur uitbesteed aan IT-bedrijf Unisys. Het contract, met een waarde van e 14,1 mln, heeft een looptijd van vijf jaar. Unisys zal 1.400 desktops en 200 servers ondersteunen vanuit Schiphol-Rijk en het Britse Milton Keynes.
Menzis
Menzis en het Noorderpoortcollege in Groningen werken samen aan innovatieve kennisprojecten, waarbij het opdoen en delen van kennis over de eerstelijns gezondheidszorg centraal staat. Het eerste project gaat van start in Gezondheidscentrum West in Groningen.
Levob
Tussenpersonen die met Levob samenwerken, kunnen sinds vorige maand gebruik maken van fiscale en juridische informatie op www.levobkenniscentrum.nl. De site biedt naast de benodigde kennis over fiscaal- en pensioenadvies, beleggingen en juridische vraagstukken ook een maandelijkse nieuwsbrief aan.
Paardenverzekering
De Onderlinge Paardenverzekering Bierum e.o. is onderdeel geworden van de agrarische verzekeraar AgriVer. De handelsnaam is Paardenverzekering Bierum en de huisstijl van de verzekeraar is aangepast.
ABZ
ICT-bedrijf ABZ biedt het digitaal paspoort, een elektronisch identiteitsbewijs, met 50% korting aan voor e 29,50. De actie loopt tot 1 september. Met de kortingsactie wil ABZ de in gang gezette ketenintegratie een extra impuls geven. Inmiddels maken 5.000 medewerkers van 2.500 assurantiekantoren gebruik van het digitale paspoort.

Reageer op dit artikel