nieuws

Link naar Meditel via Cockpit

Archief

De website van Meditel, het onderdeel van CED dat zich bezighoudt met medische keuringen, is voortaan direct bereikbaar via een link op Cockpit van Fortis ASR.

Assurantieadviseurs die zich al eerder bij Meditel hebben geregistreerd hoeven zich niet opnieuw aan te melden als zij via Cockpit op de site binnenkomen om voor hun klanten een afspraak te maken voor een medische keuring. Ook voor keuringen in opdracht van andere verzekeraars kan de tussenpersoon gebruikmaken van de link via Cockpit.
Overigens is dit de eerste Meditel-koppeling met een extranet van een verzekeringsmaatschappij. “Fortis ASR heeft de primeur, maar er volgen er zeker meer”, aldus directeur Jeroen van Luijk. “Daarbij wordt niet alleen gedacht aan het maken van keuringsafspraken, maar ook aan het afnemen van een elektronische gezondheidsverklaring en een koppeling met de offertesoftware van de verzekeraar.”
Jaarlijks worden door Meditel meer dan 40.000 medische onderzoeken verricht. De organisatie werkt vanuit 27 kennis- en keuringscentra, verspreid over heel Nederland.

Reageer op dit artikel