nieuws

Lingg volgt Pinckaers op bij Amedia

Archief

Fred Lingg (49) volgt per direct Louk Pinckaers op als algemeen directeur van systeemhuis Amedia, onderdeel van Unit 4 Agresso.

Lingg neemt de taken en de reeds ingezette koers over van Pinckaers die in februari aantrad als interim-directeur van Amedia en inmiddels vertrokken is.
Unit 4 Agresso en investeringsmaatschappij NPM Capital bezitten ieder 50% van de aandelen van Amedia. Het is de bedoeling dat Unit 4 Agresso binnen een periode van twee jaar het volledige aandelenpakket in handen heeft.
Lingg is geen onbekende in de verzekeringsbranche. Zo was hij onder meer commercieel directeur van Achmea Sociale Zekerheid, Zilveren Kruis en Groene Land Achmea. Daarvoor werkte hij ook nog bij Scope Marketing Technology en Unysis Nederland.

Reageer op dit artikel