nieuws

Lijfrentepolis Zwitserleven leidt tot donatie aan Rode Kruis

Archief

Zwitserleven biedt een lijfrenteverzekering aan, waarbij en passent een donatie wordt gedaan aan het Rode Kruis.

Het gaat om een variant van de producten Privé Pensioen en Beleg Pensioen. Op initiatief van het Haagse intermediairbedrijf SoliLife is daar een ‘donateurspolis’ van gemaakt. “We hebben partners gezocht voor een dergelijk product en zijn bij het Rode Kruis en Zwitserleven uitgekomen”, zegt Kiki Vikdazir van SoliLife. Op iedere gesloten verzekering geeft Zwitserleven een bonus van _ 20, die wordt gedoneerd aan het Rode Kruis.
Voor het project ‘SoliGift’ heeft SoliLife een aparte website opgetuid: www.schenken.nu. Verder heeft er voor de ‘Rode Kruis Lijfrentepolis’ een advertentie in het magazine van de hulporganisatie gestaan. Polishouders wordt een hoger eindkapitaal dan normaal voorgehouden. Dat kan doordat SoliLife afziet van de helft van de afsluitprovisie (5%). Gemiddeld genomen, bij een jaarpremie van _ 750 en een looptijd van 20 jaar, gaat het om _ 375 aan provisiekorting.
SoliLife telt vijftien medewerkers en zegt een portefeuille met 150 zakelijke klanten en 12.000 werknemers te hebben. Het bedrijf doet meestal zaken met Zwitserleven, Aegon en Falcon.

Reageer op dit artikel