nieuws

Levob’s polissen eigen-risicodragers in kader Ziektewet

Archief

Ook Levob heeft nu produkten op de markt gebracht voor bedrijven die willen fungeren als eigen-risicodrager in het kader van de Ziektewet. Het gaat om drie polissen en een bankgarantieverklaring.

De verzekeringsmogelijkheden zijn resp. een conventionele dekking en een stop loss-verzekering, en – los, of in combinatie met een van voornoemde verzekeringen – een polis ter afdekking van de zogeheten staartverplichting.
Bankgarantie
In plaats van die laatste verzekering kan het intermediair de bedrijfsrelatie ook laten kiezen voor de Bank-Garant Verklaring. Deze bankgarantie ter afdekking van de staartverplichting wordt afgegeven door Levob-dochter OV Bank.
De rente over de in deposito te storten gelden komt ten goede aan de werkgever en kan naar keuze tegen een duur van 3 maanden tot 5 jaar vast worden afgegeven. “De eenmalige kosten zijn uniek en bedragen f 175”, aldus Levob.

Reageer op dit artikel