nieuws

Levob werft weer medewerkers met vakantie-actie

Archief

Net als vorig jaar werft levob weer nieuwe medewerkers met een vakantie-actie. Onder het credo ‘See-Work-Fly’ krijgen nieuwe medewerkers hun vakantiegeld terugbetaald.

Vanwege het succes van vorig jaar (de actie leverde toen tien nieuwe medewerkers op) is besloten de wervingsactie te herhalen. De actie bestaat uit een gerichte mailing aan mbo’ers, hbo’ers en mensen werkzaam in het bank- en verzekeringswezen, een advertentiecampagne in de regionale kranten en een interne actie. Levob maakt voor de mailing aan de doelgroep gebruik van bestanden van onder meer Monsterboard en Jobnews.
De actie wordt ondersteund met een website, www.see-work-fly.nl, waar belangstellenden de voorwaarden kunnen lezen en zich direct kunnen aanmelden voor één van de vacatures.
Sollicitanten die een baan krijgen aangeboden krijgen 50% van hun gemaakte vakantiekosten vergoed. De overige 50% ontvangt de nieuwe medewerker zodra het contract na een jaar wordt verlengd. Het totaalbedrag is gelimiteerd tot f 5.000 per nieuwe medewerker.
Ook medewerkers van de Leusdense verzekeraar kunnen deelnemen aan de actie. Door nieuwe collega’s aan te dragen voor een baan bij Levob kunnen zij een speciale bonus verdienen à f 1.500 netto.
“Op dit moment staan er zo’n 35 vacatures open”, vertelt personeelsfunctionaris Cees Kerstens. “Wij willen met deze actie minimaal tien nieuwe medewerkers in huis halen. De actie loopt drie maanden en duurt tot en met augustus. Er zijn al veel reacties binnengekomen.”

Reageer op dit artikel