nieuws

Levob lanceert doorlopend krediet met spaarverzekering

Archief

Levob heeft haar variant van een doorlopend krediet in combinatie met een spaarverzekering op de markt gebracht. Het nieuwe product Keuzevrij Spaarkrediet is deze week bij het intermediair geïntroduceerd.

Het spaarkrediet biedt de klant de mogelijkheid geld op te nemen (minimaal f 500 per keer) en af te lossen tot de overeengekomen limiet van minimaal f 25.000.
De volledige aflossing van het doorlopend krediet op de einddatum wordt gefinancierd uit de meeverbonden levensverzekering van Levob. De klant mag kiezen uit drie spaarverzekeringen: een guldensverzekering met garantiekapitaal (1e Keus Polis), een beleggingspolis in obligaties, aandelen en mixfonds (3x Top Sparen), en een aandelenpolis (Hollandsch Glorie Polis).
Maandtermijn
De premie voor de meeverbonden spaarverzekering is meegenomen in de maandtermijn (rente en premie) die de consument moet betalen voor het spaarkrediet.
Deze maandtermijn kan variëren van 1%, 1,5% tot 2% van de kredietlimiet van doorgaans twaalf maal het netto maandsalaris met een maximum van f 100.000.
Bij overlijden voor de einddatum wordt een deel van het krediet (tot maximaal f 20.000) kwijtgescholden en worden de betaalde levenpremies gerestitueerd, eventueel aangevuld met 10% van de beleggingswaarde.

Reageer op dit artikel