nieuws

Levob: graveerset aan nieuwe verzekerden

Archief

Teneinde het diefstalrisico te verminderen, biedt Levob een graveerset aan nieuwe autoverzekerden.

Daar waar andere maatschappijen hebben gekozen voor het graveren van kenteken en initialen ‘NL’ in de autoruit door met name het autoglasherstelbedrijf Carglass, laat Levob dit werk over aan verzekerden.
De maatschappij verstrekt de (gratis) Car Security-set alleen aan nieuwe verzekerden met een beperkte of volledige cascodekking voor hun voertuig.
Korting ervaren rijders
De premieverhoging (wa- en wa-extra +12%, casco +9%) die Levob heeft aangekondigd, geldt niet volledig voor ervaren rijders met zeven of meer schadevrije jaren. Deze bestuurders in de leeftijd van 45 tot 65 jaar en een wa-cascoverzekering krijgen een korting van 5% op de basispremie. De premieverhoging voor (individuele verzekeringen) deze autobestuurders komt hiermee neer op: wa- en wa-extra +6,4%, en volcasco +3,55%.
Voor bestel- en vrachtwagens zijn de premies verhoogd tot een gemiddeld marktniveau, zegt Levob, zonder dat er percentages zijn bekendgemaakt. Het eigen risico voor mini- en volcascodekking is verhoogd naar f 500 voor auto’s met een cataloguswaarde tot f 75.000, en f 1.000 voor auto’s met een hogere cataloguswaarde.

Reageer op dit artikel