nieuws

Levob doorstaat millenniumproef

Archief

Tijdens een speciaal millenniumweekend heeft Levob Verzekeringen begin deze maand alle netwerken, pc’s en applicaties getest. Op een aantal kleine fouten na heeft de maatschappij de test doorstaan.

Tijdens het weekend werd door een team van 65 medewerkers in Leusden een tijdreis gemaakt naar 10 januari 2000. Vervolgens werden de systemen op alle mogelijke manieren getest. Hierbij werd duidelijk dat een enkele adressenlijst en brievenhoofd problemen had om de geforceerde eeuwwisseling te doorstaan. Deze fouten konden echter eenvoudig hersteld worden. De rest van het systeem werkte naar behoren. Zelfs de geautomatiseerde ‘verjaardag-signalering’ wist te melden bij wie van de Levob-medewerkers op die dag gebak te verwachten is.

Reageer op dit artikel