nieuws

Letselschade op Internet

Archief

Voor wie op zoek is naar informatie over letselschade biedt Internet veel mogelijkheden

Met behulp van de bekende zoekprogramma’s, zoals Ilse, Yahoo, Alta Vista en Infoseek, kwam AM tot het volgende overzicht van sites. Er is gezocht op trefwoorden: letselschade, personenschade, RSI, slachtoffer, muisarm en whiplash. Behalve sites van organisaties in binnen- en buitenland vinden we ook advocaten en schaderegelingsbureaus op het net. Het slachtoffer kan via internet advies inwinnen, hulp zoeken, informatie opzoeken, ervaringen uitwisselen en zich als potentiële klant aanmelden. De sites bieden soms de mogelijkheid ‘door te klikken’ naar andere relevante sites. Hieronder onze selectie van de zoektocht. Algemeen www.xs4all.nl/~wilde pobox.leidenuniv.nl/~groenen/letselschade.htm www.rechtsbijstandarnhem.nl/infowrb/infindex.htm www.waa.nl www.audalet.nl www.home.pi.net/~leobold www.lugtsobbe.nl www.anwb.nl www.fnv.nl/service.html www.cnv.nl/service.htm www.nivre.nl Advocaten www.lsa.nl www.xs4all.nl/~htkern www.xs4all.nl/~advocare www.zeelandnet.nl/avdw/ www.pettenadv.nl/diensten.htm www.sale.nl/pieters www.xs4all.nl/~djc/ RSI www.xs4all.nl/~ulenbelt/rsi/klrsi.htm www.rsi-vereniging.demon.nl engr-www.unl.edu/ee/eeshop/rsi.html www.demon.co.uk/rsi www.rsihelp.com www.bpa.nl/intermediair/loopbaan/lo-rsi.html Schaderegelingsbureaus ourworld.compuserve.com/homepages/lbl/ www.burgers-schade.nl www.drost.nl www.letselschade.com Slachtoffer www.bit-ic.nl/vraagbaak/slachtof.htm www.spin.nl user.glo.be/slachtofferhulp www.studentenplaza.be Whiplash www.dsdelft.nl/~prs www.universal.nl/users/veldhuis/WVN.htm ns.dutchlink.nl/wcn

Reageer op dit artikel