nieuws

Letselbureaus zoeken binding met relatieblad

Archief

Eind vorig jaar hebben enkele letselschadebureaus een eigen nieuwsbrief, relatiemagazine het licht laten zien

In een welkomstwoord in de eerste uitgave van de vier pagina’s tellende ‘Letselschade Nieuwsbrief’ van Groot Expertisebureau (20 medewerkers) stelt directeur Berth Groot: “Sinds de start in 1990 heeft ons bedrijf een enorme groei doorgemaakt. Daardoor is het niet altijd mogelijk veelvuldig persoonlijk contact te onderhouden met onze relaties”. Nostimos Letselschade-Deskundigen (38 medewerkers) lanceerde in december het introductienummer van ‘Nostos’, een acht pagina’s tellend relatiemagazine. Nostimos laat er zich op voorstaan alle disciplines in eigen huis te hebben. “Verwijzen naar een ‘jungle’ van deskundigen is dus niet nodig.”

Reageer op dit artikel