nieuws

Letsel-advocaat maakt radioreclame

Archief

Sinds medio februari maakt mr W.J. Gelderblom (Moree & Gelderblom) via Veronica Nieuwsradio reclame voor zijn Advocatenhulplijn.

Na het opheffen van het publiciteitsverbod voor advocaten, startte Gelderblom in januari 1989 een telefonische hulplijn voor met name verkeersslachtoffers.
“Ondanks sceptische geluiden van instanties als ANWB en de Landelijke Organisatie Slachtofferhulp bleek de hulplijn in een duidelijke behoefte te voorzien, getuige de honderden telefoontjes die in de afgelopen jaren vooral uit de regio West-Nederland werden ontvangen”, aldus Gelderblom. Aan het bestaan van de hulplijn is tot dusverre voornamelijk bekendheid gegeven door advertenties in enkele ochtendbladen. Via de etherreclame wil hij nu de landelijke bekendheid vergroten.

Reageer op dit artikel