nieuws

Lengkeek neemt PD & W over

Archief

De in januari aangekondigde overname van PD&W Taxaties in Badhoevedorp door expertisebureau Lengkeek, Laarman & De Hosson is een feit. Naar verwachting zullen de dertien medewerkers van PD&W medio 2008 worden ondergebracht bij Lengkeek.

De kernactiviteit van PD&W Taxaties was het taxeren van (bedrijfs)vastgoed, technische installaties en bedrijfsinventarissen. Ook werden contra-expertises verricht. De omzet in 2007 bedroeg _ 1,25 mln. Met de overname wil Lengkeek verder invulling geven aan de groeidoelstelling van de pre-risk services (waaronder taxaties en waardebepalingen). Eerder werd Broeze Taxaties door Lengkeek overgenomen.
Zwolle
Directievoorzitter Hans de Hoog van Lengkeek meldt dat zijn bedrijf niet alleen groeit door overnames: er is ook sprake van forse autonome groei van de eigen portefeuille. Hierdoor kon vorig jaar een omzet van _ 9,5 mln in de boeken worden genoteerd, een toename van bijna 16% ten opzichte van 2006.
Het leeuwendeel van de voormalige PD&W-medewerkers zal vanuit het Amsterdamse kantoor van Lengkeek gaan werken. Twee medewerkers zullen echter in het kantoor in Zwolle een werkplek krijgen. De verdere integratie vindt in de loop van het jaar plaats.

Reageer op dit artikel