nieuws

Lengkeek laat CMG en TAS oorzaak ‘nieuwjaarschades’ vaststellen

Archief

Lengkeek Expertises heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met de automatiseringsbedrijven CMG en TAS voor de behandeling van millenniumschades.

Het expertisebureau uit Schiedam zal vooral een beroep doen op de ICT-partners bij complexere millenniumschades. “Met name het vaststellen of een schade is veroorzaakt door een datumgerelateerde storing vereist inzet van uitsluitend hooggekwalificeerde specialisten”, aldus firmant Hans de Hoog. Door met twee partners en niet één bedrijf in zee te gaan, kan een eventueel belangenconflict – bijvoorbeeld indien de schade ontstaan is bij een klant van CMG of TAS – worden vermeden, terwijl Lengkeek toch gebruik kan maken van de benodigde specialistische kennis.
Volgens De Hoog bestaat de intentie om de samenwerking met beide ICT-bedrijven ook na de tijdelijke inzet wegens de eeuwwisseling uit te breiden op het gebied van computerschaden.
Behalve Lengkeek hebben ook Cunningham Lindsey (samen met Berenschot en Randstad) en Crawford (met Cornerstone Technologies) besloten om een samenwerking aan te gaan met ICT-bedrijven in verband met de verwachte hausse van datumgerelateerde schades. Opmerkelijk is de keuze van Crawford om vóór de eeuwisseling eerst diensten aan te bieden in de vorm van millenniumcontroles bij verzekerden en direct daarna in dezelfde samenwerkingsvorm gaat controleren of schades datumgerelateerd zijn.

Reageer op dit artikel