nieuws

Leidsche werkt met Life 400-pakket

Archief

Leidsche Verzekeringen, onderdeel van Bloemers Nassau Groep, gaat zijn universal-lifeproducten administratief ondersteunen met het pakket Life 400 van CSC. Wereldwijd werken meer dan honderd verzekeraars met dit pakket. Leidsche gebruikt het pakket Life 400 onder meer voor het beheer van klantgegevens, de boekhouding en de provisieberekening.

Leidsche, die tegenwoordig zijn producten alleen verkoopt via assurantietussenpersonen, zegt met het nieuwe pakket een basis te leggen voor uitbreiding van het assortiment en groei van de onderneming. De maatschappij richt zich op levens- en pensioenverzekeringen voor particulieren en bedrijven. “Gezien de aard van de producten en diensten, is een foutloze administratieve verwerking cruciaal”, aldus directeur Ab van Pelt.

Reageer op dit artikel