nieuws

Leidsche biedt intermediair webmodule voor risicopolis

Archief

Tussenpersonen kunnen een module van Leidsche Verzekeringen op hun website zetten, waarmee de verkoop van overlijdensrisicoverzekeringen kan worden gestimuleerd.

“Leidsche helpt de positie van het onafhankelijk intermediair te versterken”, zo klinkt het ambitieus. De Bloemers Nassau-dochter verwijst daarmee naar recente internetinitiatieven van bijvoorbeeld Zwitserleven en Ohra én naar onderzoeken waarin de overlijdensrisicopolis van Leidsche “zeer gunstig” uit de bus komt.
Direct sluiten van de polis is niet mogelijk. Klanten kunnen wel de (koopsom)premie voor een risicoverzekering berekenen. De tussenpersoon kan daarbij een eigen provisieinstelling in de berekening opnemen. De klantinformatie komt per e-mail bij de tussenpersoon terecht. Die kan vervolgens tot sluiten van de polis proberen over te gaan.
Independer
Leidsche heeft de overlijdensrisicoverzekering sinds april vorig jaar in het assortiment opgenomen. In negen maanden tijd werden ruim vijfhonderd polissen gesloten, goed voor een premieomzet van _ 0,3 mln. Ruim eenderde van de productie kwam binnen via vergelijkingssite én tussenpersoon Independer.

Reageer op dit artikel