nieuws

Leidingdetector

Archief

Wie voor 1 mei via de Rabobank een offerte aanvraagt voor een woonhuis-, inboedel-, aansprakelijkheids- of rechtsbijstandsverzekering van Interpolis, krijgt een leidingdetector cadeau. Daarmee kunnen bij het klussen waterleidingen en andere leidingen worden opgespoord.

Hogere WA-dekking
Delta Lloyd heeft de aansprakelijkheidsdekking op alle watersportverzekeringen verhoogd naar _ 5 mln. De verhoging geldt – zonder premieverhoging – ook voor bestaande polissen. Delta Lloyd loopt naar eigen zeggen vooruit op een internationaal verdrag over aansprakelijkheidslimieten.
Onderverzekering
De waarde van kunst en antiek is het afgelopen jaar met gemiddeld 11% toegenomen, stelt kunstverzekeraar Hiscox. Vooral Russische kunst en antiek stijgen opvallend in waarde, waardoor met name in dit segment het gevaar van onderverzekering op de loer ligt.
Preventiecertificaat
Het CCV heeft de website www.preventiecertificaat.nl gelanceerd. Daarop is een overzicht te vinden van bedrijven met een certificaat op het gebied van (brand)beveiliging, waaronder Borg, BMI en Politie Keurmerk Veilig Wonen. De database wordt bijgehouden door de certificatie-instellingen zelf.
Salland kiest Mondial
Zorgverzekeraar Salland heeft voor de komende drie jaar Mondial Assistance gekozen voor de medische hulpverlening aan verzekerden in het buitenland. De hulpdienst zal dat onder de naam Salland Verzekeringen doen. Samen met het wereldwijde netwerk van Mondial deed dat gegeven de keuze op de Allianz-dochter vallen.

Reageer op dit artikel