nieuws

Legal zoekt ICT-medewerkers Legal & General zoekt 25 nieuwe medewerkers,

Archief

vooral op het gebied van ICT

Het bedrijf groeit dan naar 165 medewerkers. De levensverzekeraar investeert fors in zijn bedrijfsprocessen om de administratieve kosten met tenminste 25% te verlagen. Deze kostenverlaging moet in de premiestelling merkbaar worden. “De investering is nodig om de concurrentie die ontstaat door transparantie van kostenstructuren het hoofd te bieden”, zegt directeur Arno Dolders. Trend Met het werven van 25 medewerkers op het gebied van ICT gaat de verzekeraar in tegen de huidige trend om IT uit te besteden of onder te brengen in lagelonenlanden. “Ik ben van oordeel dat de administratieve processen behoren tot de core business van een intermediaire verzekeraar. Die processen zijn onze verantwoordelijkheid en daarmee kunnen wij ons onderscheiden ten opzichte van concurrenten. Het uitbesteden van primaire processen vind ik een heilloze weg”, aldus Dolders. Legal & General heeft de veranderingstrajecten in kaart gebracht. “Als deze door de bestaande medewerkers gedaan moeten worden, zitten we tot 2009 ‘vol’. Dat is geen optie, omdat je dan geen ruimte meer hebt om alert te reageren op actuele ontwikkelingen”, vindt Dolders. Via de website www.werkenbijlandg.nl kunnen de vacatures bekeken worden.

Reageer op dit artikel