nieuws

Legal & General serieus van start met hypotheken Na een acht maanden

Archief

durende proefperiode start Legal & General met het op grote schaal aanbieden van hypotheekproducten

Als geldverstrekker fungeert overigens MNF Bank (ABN Amro). Via tussenpersonen biedt de verzekeraar de Legal Life Hypotheek en de Legal Life Voordeel Hypotheek. De laatste biedt een tot 0,15% lagere rente, maar kent een beperktere offerteduur. Legal & General denkt zich te kunnen onderscheiden met een snelle en foutloze administratie. Verder belooft de verzekeraar scherpe rentetarieven. “Het rentebeleid is erop gericht om een rente aan te bieden die lager ligt dan gemiddeld in de markt voor vergelijkbare leningen. Daarmee positioneert Legal & General zich tussen de aanbieders met scherpe hypotheektarieven.” Met behulp van trainingen kunnen tussenpersonen kennismaken met de hypotheekproducten van Legal & General. Aan de eerste serie trainingen, gegeven op vijf verschillende plaatsen, namen 150 kantoren deel.

Reageer op dit artikel