nieuws

Legal & General

Archief

Levensverzekeraar Legal & General heeft voor het derde jaar in successie een sponsorbijdrage (van maximaal _ 1.000) gegeven aan lokale projecten in vestigingsplaats Hilversum. De bijdragen gaan onder meer naar het Museum Hilversum, een openluchtmuziektent, tennisvereniging Hilverheide, de Gooise Zweefvliegclub en de Stichting Loosdrechtse Bos.

De Amersfoortse
Houders van een lijfrente- of pensioenverzekering van De Amersfoortse krijgen voortaan, samen met de pensioenopgave, een grafische bijlage. Die maakt in één oogopslag het pensioeninkomen duidelijk, alsook een eventueel pensioengat. “Gespreksstof voor een extra contactmoment en een kans op extra productie”, zo knipoogt De Amersfoortse richting zijn tussenpersonen.
Box Finance
Leden van Box Finance kunnen vanaf half april gebruik maken van de adviessoftware van Uwpensioenanalyse.nl. Die software berekent eventuele pensioentekorten en benodigde (lijfrente)kapitalen. Van zes verzekeraars worden de daarbij horende premies berekend; binnenkort kan dat van elf levensverzekeraars.
Aegon Levensloop
Tussenpersonen kunnen de ‘levensloopcalculator’ van Aegon op hun website zetten, onder eigen naam en in eigen huisstijl. Het rekenhulpmiddel is te downloaden via www.aegon.nl/particulier/levensloop.

Reageer op dit artikel