nieuws

Legal biedt 5% in depositofonds

Archief

Legal & General heeft een nieuw depositofonds geïntroduceerd, dat over het eerste jaar een rente van 5% garandeert.

Daarna is de rente gekoppeld aan het 12-maands Euribor-tarief met een afslag van 0,5%. Het fonds heeft 0,48% aan beheerskosten.
Het ‘Rente Plus Depot’ is gekoppeld aan beleggingsverzekeringen tegen koopsombetaling. Daarmee worden mensen beoogd met expirerende lijfrentepolissen, die met aanwending van dat kapitaal voor een lijfrente nog enkele jaren willen wachten. “De belangstelling voor fondsen met zekerheid neemt toe”, zegt Legal & General. “Met een fonds dat over het eerste jaar 5% garandeert, geven wij het met ons samenwerkende intermediair een krachtig wapen in handen om de concurrentie met onder meer banken aan te gaan.”

Reageer op dit artikel