nieuws

Legal beloont snelste antwoord

Archief

Legal & General hield in de zomermaanden de Snelheidsquiz, waarbij ruim vierhonderd kantoren konden testen hoe snel en foutloos zij e-mailvragen van klanten beantwoorden.

Het Hypotheekschap uit Ermelo had de beste combinatie van snel en correct antwoorden en werd met een gemiddelde responstijd van 12 minuten en 3 seconden winnaar van de quiz. Interopus uit Eindhoven (14 minuten en 52 seconden) werd tweede en R-B & A uit Rotterdam was nummer drie met gemiddeld 34 minuten en 33 seconden. Alledrie de kantoren hadden alle twaalf vragen correct beantwoord.
De gemiddelde responstijd van alle deelnemers was 17 uur en 23 minuten, variërend van 12 seconden tot bijna 29 dagen. In Zuid-Holland en Gelderland werd over het algemeen het snelst gereageerd. “Omdat de systematiek die we hebben gebruikt zo succesvol is gebleken, zullen wij het systeem aanbieden aan alle koepelorganisaties”, aldus algemeen directeur Arno Dolders.
ook een beamer cadeau van Legal-accountmanager Betty Oegema.

Reageer op dit artikel