nieuws

Leergang Riskmanagement Insurance bij Nibe-SVV

Archief

Nibe-SVV start op 7 september met een nieuwe leergang Riskmanagement Insurance in het APS Vergadercentrum in Utrecht.

Bij de leergang ligt de aandacht vooral op riskmanagement en risico-advisering bij ondernemingen uit het midden- en grootbedrijf en multinationals. De deelnemers worden opgeleid tot riskmanagers die in staat zijn vanuit een breed perspectief tegen risico’s aan te kijken en praktische oplossingen te kiezen.
De opleiding is bestemd voor personen die in de praktijk direct te maken hebben met het beoordelen van risico’s en het maken van keuzes inzake risicobeheersing en -financiering, zoals makelaars, accountmanagers bij banken of makelaars, technische inspecteurs of preventiespecialisten, riskmanagers of insurancemanagers.
De leergang bestaat uit drie modules van elk negen bijeenkomsten (18.30-21.30 uur). Iedere module wordt afgesloten met een open boektentamen. Bij voldoende resultaat ontvangen de deelnemers een certificaat. Als alle tentamens met succes zijn afgelegd, voltooien de deelnemers de opleiding met het schrijven van een scriptie. Deze moet verdedigd worden. De totale studiebelasting bedraagt 240 uur zelfstudie en 120 uur voor de scriptie.
Het diploma geeft recht op 110 PE-punten van de NVA, NBVA, RMIA en RAIA. De kosten zijn e 4.395. Meer informatie: Nibe-SVV, Gerard Agterberg (inhoudelijk), telefoon 020-520.85.80 of Caroline Greuter (inschrijving), telefoon 020-520.86.38.

Reageer op dit artikel