nieuws

LeanApps levert levensoftware SFB

Archief

Softwarebedrijf LeanApps heeft met SFB Verzekeringen een meerjarige overeenkomst gesloten voor de levering en implementatie van de levensverzekeringssoftware LeanApps Life. Die software moet SFB beter op de kaart zetten in de levenmarkt. “We kunnen ons doel alleen maar bereiken als het ons lukt al onze processen en administratie in vlot tempo te optimaliseren en waar nodig te herstructureren. We geven onszelf twee jaar de tijd”, aldus adjunct-directeur Bram Kamerling. “We komen al op korte termijn met nieuwe levenproducten, die optimaal gebruik maken van de functionaliteit van de nieuwe software.”

SFB Verzekeringen is onderdeel van SFB Groep; medio dit jaar verkocht Nationale-Nederlanden zijn belang van 30%. Het in Naarden gevestigde LeanApps is drie jaar geleden opgericht en heeft meer dan veertig medewerkers.

Reageer op dit artikel