nieuws

Lands Advies koopt intermediairbedrijven

Archief

Lands Advies (Beverwijk) heeft onlangs een belang genomen in plaatsgenoot Veldhuis Makelaars. Tevens werd makelaars- en assurantiekantoor Boske & Vervoort (Castricum) overgenomen. 

De vierkoppige directie van assurantiebedrijf Lands Advies, bestaande uit Hans van der Linden, Wiebe Stoker, Hans Schoone en Co Limmen, streeft naar verdere schaalvergroting van de activiteiten. De jongste acquisities zijn een eerste invulling van dit groeiscenario. In totaal heeft het assurantiebedrijf nu twintig medewerkers, verdeeld over vier vestigingen, Beverwijk (2x), Castricum en Heemskerk. Alle kantoren zijn aangesloten bij Hypotheek Adviescentrum, de landelijke hypotheekfranchiseketen. Lands Advies heeft verder een eigen volmachtbedrijf: SL2 Assuradeuren in Beverwijk. Dit bedrijf beschikt over volmachten van Delta Lloyd, DAS Rechtsbijstand, Reaal en Nationale-Nederlanden.
 
 

Reageer op dit artikel