nieuws

Lancyr krijgt volmachtkantoor in Almere

Archief

Paul Steenvoorden Assurantiën en Amstelstad Adviesgroep (van Meint Lukkien) fuseren tot Amstelvoorden Assurantiën. Het volmachtbedrijf wordt onder de naam Lancyr Steenstad Assuradeuren de zevende backoffice van Lancyr, een franchiseketen van Delta Lloyd.

De 18 medewerkers van Amstelvoorden zetelen vanaf volgende week aan de Louis Armstrongweg in Almere. Het kantoor wil volgend jaar groeien naar zeker 25 werknemers. “We hadden allebei een groeidoelstelling en zullen die groei de komende jaren versnellen door bedrijven aan Amstelvoorden toe te voegen”, zo lichten de beide partners hun fusiebesluit toe. Zij benadrukken de kennis op schadegebied (volmachtbedrijf), leven- en pensioen (Pensioendesk Flevoland) en hypotheken. Het fusiekantoor zal dit jaar zo’n € 2 mln aan provisie-inkomsten genereren.

Reageer op dit artikel