nieuws

Lancyr komt met Zorgbeter Actief

Archief

Lancyr, eigendom van Delta Lloyd, introduceert een basisverzekering, de Zorgbeter Actief, voor _ 84,95 per maand. Risicodrager is Delta Lloyd.

De polis kan gesloten worden via internet, telefoon of bij een van de 75 Lancyrkantoren. De basisverzekering is uit te breiden met drie aanvullende pakketten: het Start-, Extra- en Compleetpakket. De te betalen premies voor de aanvullende pakketten zijn afhankelijk van leeftijd. In de categorie 18 tot en met 29 jaar bedragen de premies _ 4,20 (Startpakket, _ 8,40 (Extrapakket) en_ 11,70 (Compleetpakket).Daarnaast zijn er nog drie aanvullende tandverzekeringen te sluiten: TandenGaaf _ 250, TandenGaaf _ 500 en TandenGaaf _ 1.000. Ook hier wordt gedifferentieerd naar leeftijd.
Naamsbekendheid
“Wij zijn op dit moment eigenlijk alleen bekend bij tussenpersonen. Dat willen wij veranderen, ook de consument moet ons weten te vinden”, zegt marketingmanager Hanny Breel.
“Vanaf 1 maart starten wij met een landelijke campagne via onder meer TV en landelijke dagbladen om Lancyr onder de aandacht te brengen. Dan is er ook een nieuwe website in de lucht, waar direct sluiten van onze schade- en zorgverzekeringen mogelijk wordt”, aldus Breel. “Voor hypotheken wilden we dat ook doen, maar daar wachten we nog even mee.”
Lancyr gaat zijn producten via meerdere kanalen aan de man brengen. Zo kunnen producten via internet, het contactcenter en de 75 kantoren van Lancyr gesloten worden. “Op termijn moet het aantal kantoren verdubbelen”, aldus Breel.
Lancyr heeft volmachten van tien verzekeraars en handelt alle verzekeringen in principe af a in de eigen backoffice.

Reageer op dit artikel