nieuws

Lancyr in zee met Scope

Archief

Lancyr (Delta Lloyd) gaat zijn administratiepakket Anva koppelen aan het relatiebeheersysteem van het bedrijf Scope. Dit moet een geïntegreerd klantinformatiesysteem opleveren.

Lancyr rolt het systeem vanaf juni uit onder haar deelnemers. “Binnen de verzadigde Nederlandse markt is alleen groei mogelijk door professioneel relatiebeheer. Standaard koppelingen van administratieve systemen met een relatiebeheersysteem maken het mogelijk dat het intermediair WFD-proof is én de beschikking heeft over hulpmiddelen om klanten beter te bedienen”, aldus beide bedrijven.
“De huidige beschikbare systemen voor intermediairs zijn voornamelijk administratief gericht. Wij hebben als visie onze deelnemers meer tijd te bieden voor klantrelaties. Het systeem van Scope geeft het intermediair direct inzicht in klantwaarde en biedt onder andere mogelijkheden voor het uitoefenen van databasemarketing en documentbeheer”, aldus Lancyr.

Reageer op dit artikel