nieuws

Lancyr Groep uitgebreid met Van Sambeek & Oeben

Archief

Assurantiekantoor Van Sambeek & Oeben heeft zich aangesloten bij de Lancyr Groep en tegelijkertijd de naam gewijzigd in Lancyr Oeben Holla. “René van Sambeek heeft zich laten uitkopen en is voor zichzelf begonnen”, vertelt directeur Arjen Oeben. “Hij wilde afbouwen en ik wilde vooruit. Hij heeft zijn eigen klanten meegenomen en gaat verder onder de naam René van Sambeek Beheer bv.”

Volgens Oeben is de keuze voor de Lancyr-organisatie een logische. “Het biedt mij schaalvergroting, inkoopkracht, expertise, een kennisnetwerk en alleen al het netwerk zelf van de Lancyr Groep. Als ik een probleem met iets heb, is er altijd wel een Lancyr-bedrijf dat mij daarmee kan helpen.” Bij Lancyr Oeben Holla werken drie mensen die 1.000 klanten bedienen die goed zijn voor ongeveer 6.000 dossiers. “Dit jaar zal er nog één werknemer bij komen, maar dan is het wel even goed met de groei. Met de kennis die binnen de Lancyr Groep aanwezig is, hoef ik niet zo nodig verder uit te breiden”, aldus Oeben.
Naast zijn assurantiekantoor runt Oeben ook nog het internetbedrijf Yoron. “Hier werken twee man en inmiddels maken tachtig tussenpersonen gebruik van een website in hun eigen huisstijl. Dat blijf ik er gewoon bij doen”, aldus Oeben.

Reageer op dit artikel