nieuws

Lancyr en Aegon gaan nauwer samenwerken bij volmachten

Archief

De Lancyr Groep gaat de samenwerking met Aegon intensiveren en meer schadeverzekeringspakketten in volmacht voeren. Het gaat hier onder meer om het Aegon Woonpakket en het Aegon Woon&Vrijetijdpakket.

Volgens directeur Intermediair Marcel Holtrop van Aegon is deze stap een onderdeel van de nieuwe strategie om het volmachtpotentieel beter te benutten. Lancyr (Delta Lloyd) werkte al met een huismerkvolmacht, een pool met Delta Lloyd, Nationale-Nederlanden, Fortis en Aegon en afzonderlijke volmachten van Delta Lloyd, Aegon, Unigarant, London, Arag, DAS, Europeesche en Yarden.
Lancyr ziet samenwerking ook als een mogelijkheid om nieuwe specifieke schadeverzekeringspakketten samen te stellen. “Zo zijn we bijvoorbeeld bezig met het samenstellen van een pakket voor singles”, zegt Michael Renssen van Lancyr. “In Nederland wonen twee miljoen alleenstaanden die allemaal het gevoel hebben dat ze ook voor hun verzekeringen teveel betalen en dus in zijn voor nieuwe oplossingen.”

Reageer op dit artikel