nieuws

Lancyr breidt verder uit

Archief

De franchiseorganisatie Lancyr (100% Delta Lloyd) wil dit jaar het aantal aangesloten assurantiekantoren uitbreiden van veertig naar zestig. Verder wil Lancyr een zesde backoffice- annex volmachtkantoor openen.

De volmachtkantoren zijn gevestigd in Haarlem, Scherpenzeel, Papendrecht, Tilburg en Venlo. “Met een zesde kantoor is een intentieverklaring ondertekend. Daar moeten nu nog een paar formele stappen gezet worden, zoals het uitvoeren van een financiële scan en ICT-scan”, vertelt Lancyr-directeur Ed van Uijen. Vijf à zes assurantiekantoren zijn “warme kandidaten”, maar moeten nog een zelfde traject doorlopen.
Lancyr heeft inmiddels volmachten van Arag, DAS, Amev, Aegon, Europeesche, De Goudse, Delta Lloyd, Yarden en Reaal. “Er zijn gesprekken gaande met Nationale-Nederlanden, AXA en Allianz, maar zolang nog geen handtekeningen gezet zijn, is niets zeker”, aldus Van Uijen.
De Lancyr-deelnemers zijn volgens eigen zeggen volledig vrij om met alle verzekeraars en financiële dienstverleners zaken te doen. “Als de assurantietussenpersoon samenwerkt met Lancyr, betekent dat hij geen omzetverplichtingen heeft en dat de portefeuille- en provisierechten vanzelfsprekend bij hem berusten”, zegt Van Uijen.
Website
Lancyr heeft verder zijn website vernieuwd. De belangrijkste wijzigingen zijn een gehele nieuwe lay-out en opzet, een kortere zoekstructuur en de site is interactiever. De informatie op de site is uitgebreid met informatie over de groep, producten voor het midden- en kleinbedrijf en employee-benefits.
Een andere belangrijke uitbreiding is het extranet. Hier kan de deelnemer alle informatie van Lancyr ophalen, zoals voorwaarden, tarieven, communicatiehandboek, ICT werkwijze, volmachtinformatie en de inkoop arrangementen.

Reageer op dit artikel