nieuws

Lagere omzet DIG

Archief

Dutch Insurance Group (DIG) heeft vorig jaar een iets lagere omzet geboekt dan in 2002. De groep kwam uit op e 5,7 mln, tegen e 5,9 mln in het jaar ervoor. Het eerste kwartaal van dit jaar leverde een omzetstijging van 36%.

De totale omzet van DIG is afkomstig van de onderdelen Dutch Insurance Network, de Hypotheekdesk, Dutch Insurance Facilities, Dutch Insurance College en Dutch Insurance Technology. Dutch Insurance Network verhoogde de omzet met 5% tot e 1,8 (1,7) mln, terwijl de Hypotheekdesk – onder meer actief voor de NBVA – met 31,7% groeide tot e 1,5 (1,1) mln.
Het nettoresultaat gaat volgens het bedrijf “richting de e 100.000 positief”. Dat is een verbetering ten opzichte van 2002, dat nog een klein verlies opleverde.
Eerste kwartaal
In het afgelopen eerste kwartaal zijn de resultaten “veelbelovend”, aldus DIG. De totale omzet in de eerste drie maanden is 36% gestegen tot e 1,3 mln. In het eerste kwartaal van 2004 behaalde Dutch Insurance Network een omzetstijging van 53,4%. In vergelijking met het eerste kwartaal 2003 steeg bij de Hypotheekdesk de omzet in het eerste kwartaal 2004 met 77,9%.

Reageer op dit artikel