nieuws

Kwartaalbijeenkomst Lanfermeyer & Partners

Archief

Kwartaalbijeenkomst Lanfermeyer & Partners

Het financieel adviesbureau Lanfermeyer & Partners houdt in Kasteel Maurik te Vught een informatiemiddag voor het intermediair. Sprekers zijn: O. van Hulzen en S.G. Ydo (beiden van Hooge Huys) over ‘Aov-produktontwikkeling gericht op de markt’, R. Jeursen (reclamebureau Emotion) over ‘Reclame voor verzekeringen; zin of onzin’, en organisator H.W. Lanfermeyer over ‘De maandrekening; gemak voor verzekerden en adviseur’. De bijeenkomst duurt van 13.00 tot 17.00 uur. Geïnteresseerde tussenpersonen kunnen bellen met 055-521.37.00 (Saskia Vriezekolk).
Gelderse Assurantieclub: “ANW (g)een zorg meer”
De Gelderse Assurantieclub organiseert een lezing getiteld “ANW (g)een zorg meer”. De lezing wordt verzorgd door P. Willemse, pensioenadviseur bij De Amersfoortse. Aansluitend vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. De lezing begint om 17.30 uur (vanaf 17.00 uur ontvangst) in het Postiljon Motel Arnhem. Kosten f 10. Inlichtingen tel. 030-695.30.15.
Twentsche op excursie naar Europeesche en Amsterdam Arena
De Twentsche Assurantieclub organiseert voor haar leden een excursie naar de Europeesche en het nieuwe voetbalstadion Amsterdam Arena. Inlichtingen G.H. Willekes tel. 074-247.34.85.
VCA: Kwaliteitszorg en dienstverlening
Het Verzekeringscentrum Amersfoort houdt de eerstvolgende lunchbijeenkomst in het Berghotel te Amersfoort. Ing. A.R. Boot, management consultant bij TC Management Consultancy zal de lezing met als titel ‘Kwaliteitszorg en dienstverlening’ verzorgen. Aanvang 12.00 uur. Inlichtingen tel. 033-464.22.48.
‘Captive insurance-companies’ bij RIRG in Londen
De Risk & Insurance Research Group houdt een tweedaagse workshop over captive insurance-companies. Sprekers zijn C. Dinesen van organisator RIRG en J.E. MacLachlan van Baker & McKenzie. De workshop wordt gehouden in het Scandic Crown Hotel te Londen. Aanvang 9.00 uur. Kosten , 690,00. Informatie tel. 0171-836.06.14 fax 0171-379.63.55/83.35.
“Arisco pakt uit”
Arisco organiseert vijf dagen om verzekeringsmaatschappijen, experts en schadeherstellers volledig op de hoogte te brengen van de meest recente produktontwikkelingen op het gebied van de auto- en brandschademarkt. Er zullen diverse presentaties worden gegeven. Tevens zullen de toekomstige produktontwikkelingen van Arisco aan bod komen. Voor meer informatie over de programma’s van de “Arisco pakt uit” dagen, mw C. Stokman tel. 030-693.58.74.
‘Marktwerking & Flexibilisering’
Het Institute for International Research organiseert een tweedaagse conferentie over ‘kosteneffectieve ontwikkeling en optimale positionering van het flexibele pensioenprodukt op de sterk veranderende pensioenmarkt’. Voorzitter op de eerste dag is prof. dr H.A.A. Verbon, hoogleraar Openbare Financiën, KUB Tilburg. Voorzitter op de tweede dag is prof. dr E. Lutjens, lid Commissie Witteveen, Vennoot Derks. Star Busmann, Hoogleraar pensioenrecht, Vrije Universiteit Amsterdam. De conferentie wordt gehouden in het World Trade Center Amsterdam. Kosten f 2.295. Inlichtingen tel. 020-671.51.51, fax 020-664.31.61, e-mail iir@nedernet.nl.
‘Succesvol inspelen op vernieuwing in schadeverzekeringen’
Institute for International Research organiseert een congres met als titel “Succesvol inspelen op vernieuwing in schadeverzekeringen”. Dagvoorzitters zijn J.M.F. Waterreus van Sun Alliance en de vereniging Nederlandse Assurantiebeurs en prof. dr A. Oosenbrug van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Kosten f 2.295. Het congres begint om 9.00 uur en vindt plaats in het Hilton Schiphol Airport. Inlichtingen mw de Bruin tel. 020-671.51.51 of fax 020-664.31.61.
Internationaal congres van verkeersongevallendeskundigen
De EVU houdt een internationaal congres in samenwerking met het Niav in het Theater aan de Parade te ‘s-Hertogenbosch. 19 september is voornamelijk gewijd aan de technische expertise en analyse, terwijl op 20 septembher het letsel van verkeersslachtoffers en de schuldvraag alle aandacht krijgen. Inlichtingen congresbureau Van Namen & Westerlaken tel. 024-323.44.71. fax 024-360.11.59.

Reageer op dit artikel