nieuws

Kuijkhoven kent nu vijf vennoten

Archief

Bij de Kuijkhoven Adviesgroep in Veenendaal hebben de zittende vennoten Richard Mastwijk en Douwe de Vries versterking gekregen van drie nieuwe partners

Geert Richter (51) is afkomstig van de artsenverzekeraar Olma, Guus van der Wilt (40) is sinds 1994 werkzaam bij Kuijkhoven (voordien bij Nationale-Nederlanden) en Eric Wegerif (40) was werkzaam als zelfstandig financieel adviseur. De Kuijkhoven Adviesgroep bestaat sinds 1974 en richt zich vooral op de advisering van medici, advocaten, notarissen en directeuren-grootaandeelhouders in het midden- en kleinbedrijf. De groep telt twintig personeelsleden en ongeveer 1.500 relaties. Foto: de vijf vennoten v.l.n.r. Guus van der Wilt, Richard Mastwijk, Eric Wegerif, Douwe de Vries en Geert Richter.

Reageer op dit artikel