nieuws

Kroezen Assurantiën koopt Van der Heide van Delta Lloyd

Archief

Kroezen Assurantiën neemt per 1 januari 2008 assurantie- en volmachtbedrijf Van der Heide in Scherpenzeel over van Delta Lloyd.

Van het voormalige Lancyr-bedrijf Van der Heide worden ook de makelaardij en de employee-benefitspoot overgenomen. Kroezen wil met de overname het huidige werkgebied fors uitbreiden en ziet daarnaast synergiemogelijkheden in de employee benefits-expertise van Van der Heide.
Dit kantoor werd dit jaar geleid door interim-directeur Cees Kuijlaars, die directeur Wim Vonk was opgevolgd. Wegens deze directeurswisseling had Delta Lloyd tijdelijk 100% van de aandelen in handen. “Normaal hebben we nooit meer dan 50% van intermediairbedrijven in handen”, aldus een woordvoerder van Delta Lloyd. Verwezen wordt naar Lancyr Visschers in Posterholt en H. van der Poel Verzekeringen in Zoeterwoude, “waarvan wij 49% respectievelijk 30% in handen hebben.”

Reageer op dit artikel