nieuws

Kredietverzekeringen Interlloyd definitief naar Combined Life

Archief

Interlloyd Leven draagt definitief de portefeuille kredietverzekeringen over aan Combined Life Assurance Company.

De aankondiging van de overdracht (per 1 januari 1994) was al veel eerder gedaan. Het gaat om levensverzekeringen die verband houden met persoonlijke leningen en doorlopende kredieten. De portefeuille behelst een jaarlijks premie-inkomen van ongeveer f 2,5 mln.
Bij het opbouwen van de portefeuille was al vastgelegd dat Combined Life op termijn de risico’s zelf zou kunnen gaan dragen. Combined Life is onderdeel van de verzekeringstak van het Aon-concern, evenals de op de Nederlandse markt actieve London General Insurance Company. Beide maatschappijen kregen begin jaren negentig een vestiging in ons land.

Reageer op dit artikel