nieuws

Kredietverzekeraar NCM stapt in online verzekeren

Archief

Kredietverzekeraar NCM is op zijn website (www.ncmgroup.com) gestart met online verzekeren.

Voorlopig kan alleen de GroeiPolis, een polis voor bedrijven met een omzet van f 500.000 tot f 10 mln, direct op de site gesloten worden. Binnen 24 uur is het offertetraject rond, zo verzekert NCM.
De GroeiPolis is volgens de maatschappij met name geschikt om via Internet te sluiten, omdat het een eenvoudige kredietverzekering betreft met een “uitgebreide dekking tegen een minimum aan papierwerk en een scherpe prijs”. Het mkb, de doelgroep van de polis, maakt bovendien in toenemende mate gebruik van Internet, aldus productmanager Elke Botje.
Database
Behalve voor de GroeiPolis kan men op de site ook terecht voor een berekening van het ondernemersrisico en een offerte-aanvraag voor andere polissen. NCM zegt nog te werken aan een uitbreiding van de site naar pagina’s van tussenpersonen.
Verder is de database van de kredietverzekeraar, met financiële gegevens over zeven miljoen debiteuren in 250 landen, straks voor klanten beschikbaar via Internet.

Reageer op dit artikel